GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Kürşat Tüzmen Ortaokulu

Kürşat Tüzmen Ortaokulu

SEYRANTEPE MAHALLESİ HACI MAHMUT DENİZ SOKAK NO/31 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Kürşat Tüzmen Ortaokulu olarak Milli Eğitimin temel ve özel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli, ahlaklı ve özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, vatanına, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Kürşat Tüzmen Ortaokulu olarak misyonumuz; Bilimsel ve teknolojik esaslara, yeniliklere açık, çevresindeki olaylara duyarlı, sistemli çalışan, sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime hazırlanan, bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi paylaşmayı bilen, ülkesine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, münasebetlerini saygı, sevgi, hoşgörü ve dürüstlük temeline dayandıran, bilimsel bilgiyi davranış haline getirebilen ve günlük yaşama aktarabilen, Atatürk ilkelerini benimsemiş, demokratik, idealist bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞLAMA SAATİ-08:30 BİTİŞ SAATİ- 15:00
OKULUMUZUN YANINDAN TOPLU TAŞIMA OTOBÜSÜ GEÇMEKTEDİR
SEYRANTEPE MAHALLESİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE OLUP, ŞEHİTKAMİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 4 KM UZAKLIKTADIR.